Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123919842
Editorial Botoşani: S-alege grâul liberal de neghina social-democrată

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: dorohoian de Spania
politician care sa se gandeasca la interesul national inainte de cel personal? mai greu.Poate Boc,Basescu si Iohanis desigur (or mai fi si altii insa ii putem numara pe degetele de la maini doar)in rest toti sunt o apa si-un pamant.Sau cel putin asa par sa fie,sau asa lasa ei sa intelegem,ca nici la aparente nu se pricep.Oricum avem niste politicieni ticalosi,corupti si pe care desigur...ni-i meritam.
Autor: mihai
E aceeasi treaba ca la PMP. Nu poate avea parlamentari un partid care nu a participat pe liste la alegerile parlamentare. IAr cine migreaza, pierde locul de parlamentar...... Ce fel de legi sunt totusi in Romania??? Totdeauna ei-politicienii, sunt mai presus de Lege, sfidand Constitutia.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Ultimele articole de pe blog