Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 71038712
Botoşani: Istoria oraşului distrusă de cei care au făurit-o

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
Putina informare nu strica si putin retezat din nas, chiar nu le stiti pe toate.(in legatura cu Casa Sofian)
Autor: Pt. Ioan
Dacă n-ai purta sutană şi ai fi urmări reportajul pe care l-am realizat despre Casa Sofian aii fi înţeles realitatea şi n-ai fi devenit făţarnic. Ştiu bine istoricul Casei Sofian şi cât de mult rău a făcut Biserica acestui imobil şi de ce.
Autor: Miorcani
Domnul Rotundu, veniţi la Miorcani să vedeţi ce-au făcut preoţii din conacul scriitorului şi omului politic Ion Pilat. Este o mare ruşineeee!
Autor: Lucica
Această Fundaţie Caritatea este a evreilor plecaţi din România şi care acum revcendică şi cer nu a fost a lor pentru că Guvernul nostru se teme să nu fie acuzat de Holocaust.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă