Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93990620
Botoşani: Cum s-a împăunat Portariuc cu meritele lui Flutur şi Diaconu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cetatean
De ce va mirati. Se mandreste si el cu ce i-au lasar abtecesorii.
Autor: gogu
Modernizarea a inceput pe vremea lui Egner care a adus tevile izolate.Ar fi trebuit ca Portariuc sa-i cheme si pe Flutur si pe Egner si pe Ceausescu ca pe vremea lui s-a facut actualul Modern Calor.
Autor: Bily Boy
Gogule, că eşti lichea social-democrată nu mă deranjează. Mă deranjează încercările tale de a muşamaliza porcăriile celor din PSD. Ţevile lui Egner n-au fost folosite niciodată, ele fiind pagubă curată pentru Primăria Botoşani, adică 11 miliarde lei. Aruncarea în derizoriu cu Ceauşescu este dovada neputinţei PSD-ului de a se lăuda cu ceva. Vă puteţi lăuda cu marea corupţie în frunte cu Hrebenciuc. La asta vă pricepeţi.
Autor: Pt.Bily Bou
Tevile aduse de Egner au fost folosite toate pentru reabilitarea retelei de distributie a agentului termic.Daca cumva esti deranjat de ce am scris,ma doare fix in cot.Nu-ti place,nu citi!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă