Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79749748
ASUR: Curtea de Conturi trebuie sa se sesizeze in problema finantarii continue a bisericilor din Fondul de rezerva bugetara

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
Domnul Cernea parca nu esti din cei de la putere. Nu ai fost ales pe listele USL la Constanta? Eu as spune altceva. In 25 de ani Biserica a construit peste 100 de scoli(de toate gradele), 5 spitale mari (cam cat Spitalul de Recuperare Bt.) si aproape 1000 de asezaminte sociale. oi ce ati construit? Numai pornografie si propaganda comunisto-ateista.aSA CA :STOP ATEIZARII SI PROSTIRII TARII.
Autor: Pt. Ioan
Ioane, de ce nu-ţi cauţi tu de sutana ta şi umblicu satanisme prec um viclenia. Toate astea enumerate s-au bridicat pe banii oamenilor şi a celor alocaţi de Guvern bisericilor prin consilii judeţene şi primării. Aşezămintele sociale sunt tot pe basnii creştinilor şi nu din strânsura voastră de pe urma serviciilor religioase. Eşti viclean Ioane dar nici noi nu suntem proşti. Câte şcoli a ridicat la Vaslui ariepiscopul care a pus jandarmii pe creştini?
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă