Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87701621
Botoşani: Capacul de canal capcană a făcut o nouă victimă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Votant anti PSD
Portariuc şi Cârlan, doi criuminali care aşteaptă ca mai întâi să fie schilodit un nevinovat ca apoi să ia şi ei măsuri spunând că vinovat este Klaus.
Autor: Felicia
Cei care l-au votat pe Portariuc să-l voteze acum şi pe Ponta ca să fie nenorocirea întreagă.
Autor: Revoltat
A ajuns oraşul acesta pe mâna unor netrebnici ca Portariuc şi Cosmin ANDREI. Ruşine scorpiilor care i-au votat şi au nenorocit zeci de mii de famnilii.
Autor: gigi
Dupa cum se vede in poza,acolo e un capa din tabla,deoarece,cel turnat a fost furat si vandut.Netrebnici sun cei care fura caacele,strica bancile abia amplasate in oras,au stricat mai tot ce s-a pus in Parcul Primaverii etc.Cel Revoltat sa mai taie din cele \"zeci de mii de familii\" nenorocite.Zeci de mii de familii inseamna aproape toata populatia Botosaniului.
Autor: Comunitar
Netrebnic este primarul ca nu-i in stare sa-i puna la treaba pe cei de la politia comunitara. Nu-i mai vezi de parca au intrat in pamant.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă