Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 85032676
Botoşani: Un preot refuză să locuiască în casa parohială pentru că-i bântuită

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Trusesti
Hehe, domnule Rotundu, nici nu ştiţi în ce vă băgaţi. Mafia este atât de puternică că veţi ieşi boţitrău din ce scrieţi despre preotul Leonter. Are susţinere la leonte de la Protopopiat şi mai sus la Mitropolie.
Autor: Valeria
L-a turnat Plăcintaru şi pe ăsta.
Autor: felix
Cred ca se greseste cu acest parinte, caci e un om deosebit. Incercati sa aflati si din alte surse informatii.
Autor: Radu
Nu este acesta singurul preot care trage la oala lui. Acest Leonte este extrem de abil dar ]n numai doi ani de yile, dintr/un preot s[rac la M[;c[teni a ajunsul unul bogat ]n Tru;e;ti. Verifica\'i ce avere a acumulat ]n doi ani ;i v[ ve\'i convinge ce fel de preot este ;i acesta. C[ vorba aia, a;chia nu sare departe de trinchiul Protopopiatului Boto;ani.
Autor: ioan
valeria cine ai fi tu,nu te lega de mine degeaba,fiindca nu m mai intereseaza acea zisa biserica ortodoxa din buhaceni.asa ca cu parere de rau iti spun romaneste ca te bag de unde ai iesit.ai fost cumva ingerita lui ivasuc.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă