Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118292830
PNL sustine ca examenele pentru ocuparea posturilor de inspector scolar sunt ilegale si cere oprirea concursurilor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Georgel
Spusele d-nei Turcanu sunt adevarate numai ca Botosaneanca Raluca Turcanu o face de vre-o 3 ani pe lupul moralist.Pe vremea cand PDL a taiat salariile Romanilor d-na ne explica cat de necesat sunt aceste taieri pentru a nu intra in declin.Astazi DNA,ANAF si alte institutii demonstreaza involuntar ca banii taiati sunt de fapt prin conturile masluite de Udrea,Videanu,poate Berceanu si alti zeci de mari mahari din toate partidele in cardasie cu PDL.Deci d-na Turcan eu cititorul de rand pot sa va transmit ca dupa felul cum oscilati politic sunteti o mare mincinoasa.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă