Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Sănătate
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89144283
Botoşani: De această dată dreptatea este de partea lui Florin Ţurcanu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: catalin
Domnule Rotundu,in ceea ce priveste fotbalul ar trebui sa-i lasati pe specialisti sa evalueze avantajele si dezavantajele.Eu,consider ca echipa FC Botosani aduce numai beneficii orasului.Spuneti ca nu duce la crearea de locuri de munca,va contrazic:adversarii nostri din campionat se prezinta la Botosani cu cel putin o zi inaintea meciului.In mod normal se cazeaza la un hotel,apoi mananca la restaurant.O delegatie cuprinde in jur de 30 de persoane ce cheltuie bani pe cazare si masa.Acei bani unde raman ? la Botosani.Din banii incasati de hotel si restaurant se plateste impozit pe venit si nu sunt putini acei bani.
Autor: Sportiv
De ce să dea bani la fotbal şi nu la cluburile de karate care au campioni internaţionali mult mai valoroşi decât fotbaliştii. Apoi, s-a dovedit, fotbalul este o afacere murdară.
Autor: Măi, măi, măi
Tare multe locuri de muncă creează fotbaliştii. Nişte beţivi beau bere şi se înjură reciproc. Apoi se duc beţivii noştri la ei şi fac la fel. Dacă clubul nu-i al CJ de ce să le dea bani?
Autor: Balonul rotund
Doi şmecheri ca Iftimie şi Şfaiţer spală bani prin fotbal şi mai vor şi de la noi. Lă-şi pună pofta în cui şi să bea o vodcă Voronscaia de proastă calitate.
Autor: Cornel
Ma uit la comentarii si ma minunez. Nici unul dintre cei care au comentat pana acum nu-si pune problema respectarii legii. Au impresia ca legea este ceva optional. Si ne mai miram ca occidentalii se uita chioras la Romania si la asa-zisul \"stat de drept\"...
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă