Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7791 lei
1 USD = 4.2931 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72559644
Botoşani: Mort judecat, obligat la plată şi supus executării silite

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Alexandru
Sa promovam judecatorul la ICCJ sau la Curtea Constitutionala a Romaniei !
Autor: Grav
Este grav. Nu mai au de unde fura şi acum execută ce-a mai rămas în urma morţilor.
Autor: Proprietar
La Modern Calor s-a format o adevărată mafie. Suntem furaţi pe faţă iar cei de la asociaţii sunt în gaşca lor. Au salarii nesimţite şi dacă ajungi la asociaţie te reped că n-au timp să-ţi explice situaţia.
Autor: elena
nu este singurul caz.Eu si acum primesc facturi pe numele tatalui care e mort din 2013....si mai este si dat in judecata. sunt curioasa cum il vor executa....
Autor: ilie
Conform ordinului 483/2008 al anrsc, anexa, art.7 furnizorul are următoarele obligații: (2) sa încheie convenții de facturare individuala, anexa la prezentul contract, conform.......; La anexa 4 art.2 (2) prezenta convenție stabilește raporturile juridice dintre furnizor, utilizator, si consumatorul individual cu privire la furnizarea, utilizarea, facturarea si plata energiei termice.
Autor: ilie
Dacă nu ai semnat convenţia nu ai stabilit raporturi juridice cu MC-ul care nu te poate obliga sa platesti ceva ce nu este reglementat de un raport juridic. Vedeţi adresa: https://www.youtube.com/watch?v=jaRh0u1cTYY vizionaţi de la minutul 2:50

MC trimite facturi fara să fi încheiat aceste convenții aşa cum prevede legea, deci fac un abuz pe care judecătorii îl trec cu vederea.

Autor: ilie
Ba mai mult nici asociaţiile de proprietari nu sunt constituite legal pe bloc sau scara conform legii 114/1996 şi ulterior legii 230/2007, deci conform ordonanţei 26/2000 de constituire a asociaţiilor constizuirea lor este lovită de nulitate absolută deci toate actele încheiate de asociatiile pe cartier nu produc efecte juridice. MC-ul este într-o totală ilegalitate în demersurile în instantă.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă