Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86808116
Botoşani: Primarul de Suharău denunţat la Poliţia Rutieră pentru ştergerea urmelor unuii accident auto

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Nedumeritul\'
Aceste fapte pe care dvs. le prezentati ca fiind reale nu as\' spune ca sunt nici adevarate si nici false. Ideea este ca de ce apar aceste denunturi tocmai acum, cind oamenii cinstiti isi vad de treaba lor ? Ciocoii aceia care au purces la musamalizarea unui fapt, de ce nu au spus atunci, sau de ce nu au refuzat sa faca ceva ilegal ? Acesta un articol pe care il puneti in jurnal doar ca sa \"dea bine la vinzare\" .... Nu este prima data cind faceti asemenea lucruri ... Si culmea, va declarati un jurnalist ce respecta o deontologie. A cui, a dvs. ?
Autor: Bili Boy
Nedumeritule, în articol se scrie ce stă scris şi în denunţ. Dealtfel nu negi că aşa s-a întâmplat. Dar eu vreeau să ştiu de unde ai cumpărat Jurnalul ca să-l cumpăr şi eu să nu-l mai citesc pe Internet.
Autor: Ha ha
Nedumeritul poate fi primarul că prea a sărit ca ars să-şi apere neamurile din primărie.
Autor: Constatare
Au ieşit la atac comuniştii lui Chelaru. Numai că ciocoiul cel mai mare este chiar el că se poartă mai zbir decât primarii comunişti.
Autor: Nedumeritul\'
As fi putut sa pariez ca veti sari asa! Nu,nu sunt nici primar-ruda sau afin pina la gradul al IV-lea(daca stiti ce inseamna, daca nu fuga la DEX)-, nici comunist.Ma intriga doar faptul ca denuntul fara probe e ceva ce \"tine\" problema \"ghertoilor\" - asa am fost numiti de un fost parlamentar. Din comentariul meu nu se deduce ca as recunoaste ceva ce nu am putut sa fac ... (sunt in Elvetia din 2006) dar IP calculatorului dvs. ma duce la o concluzie . Nu e a mea. E doar a celor care ne vedem de treaba ! Bili Boy, ai iesit cind nici nu ma gindeam ... Vom demonstra o deontologie .... Pe bune !
Autor: Crăcănel
Eşti tu din Elveţia cum sunt şi eu din Coreea de Nord.
Autor: Nedumeritul\'
Ma mir ca ati accepat posarea mea ... IP-ul de pe care postez e o \"imagine\" ... Asta, ca sa va fac cautarile mai usoare .... E o \"imagine\" a unei primarii de prin judetul Botosani ... Cautati dar, in Romania, tara pe care ati folosit-o (cine avea frigiderele pline de carne, pepsi , s.a.m.d.) si .... pe care ati uitat ca v-a facut oameni .... Mai aveti la ce muri ???!!! Ha ha - DPM ...
Autor: Roman
Nu vă mai certaţi degeaba. Ce se crie aici este absolut adevărat. Din denunţ sau de la o persoană care a fost de faţă, certz este că descrierea corespunde realităţii. Dar sunt convins că poliţiştii de la Rutieră nu voir face nimic. Nu le va da voie cei de la PSD, şeful lor Mihai Gheorghe fiind pus chiar de Dolineasci, şeful PSD.
Autor: Sursă
Confirm: Cristian Cucoreanu şi Gheorghe Mihai au fost aduşi de la Dorohoi de Andrei Dolineaschi şi puşi şefi la IJP Botoşani. Misiunea lor este să-i apere pe pesedişti de consecinţele legii. Ştiţi bvreun pesedist anchetat de Poliţie? Nu, şi nici nju veţi auzi.
Autor: PSD-istul curios
Dar dvs. stiti pe cineva din noul PNL anchetat ? A... pentru probleme cu circulatia rutiera ... Pe surse aflam si noi una, alta, dar nu se intimpla nimic dupa aia ...
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă