Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123158446
Botoşani: Curată şarlatanie cu complicitatea directorilor de şcoli

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
D-le Marcu, nu sunteti insuficient informat. Cererile \"reportate\" sunt cele inregistrate in sistemul informatic, nu depuse, deci ele au fost depuse mai devreme si introduse in baza de date atunci cand au avut timp cei din scoli, binestiind ca saptamanile acestea au fost si alte doua activitati majore in invatamant, adica inscrierea la clasa pregatitoare si simularea. Cat priveste cei de late culte si pana acum invatau Religia cu profesori de la cultul lor. Deci mai multa informare si mai putina patima \"din lupta de clasa\".
Autor: claudiu
Ora de Religie e un drept al Societatii Civile domnilor. Nu e fieful Bisericii si nici al MECS. E normala reactia la nivel de Societate. PERFECT NORMALA!
Autor: Bili Voy
N-aţi priceput nimic. Au câştigat financiar preoţii. Copii oricum nu au învăţat şi nu vor învăţa tâmpeniile debitate de preoţi la ore.
Autor: Martor
Da, învaţă la biserica lor dar prezbiterii nu sunt plătiţi ca preoţii ortodocşi. Apoi, ai noştri învaţă cum să se comporte în viaţă şi cei care-i învaţă nu sunt îmbrtăcaţi în veştimte argintate şi aurire şi nici nu citesc din evangheţii cu coperte din aur şi ornate cu pietre preţioase. La ortocoşi se vorbeşte de milă faţă de săraci dar preoţii le iau ban pentru orice serviciu. La noi nu.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog