Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Sănătate
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 115050382
Botoşani: Grave ilegalităţi comise la nivel de ASAS ca Ionică Nechifor să rămână şef la Popăuţi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Mirat
Cum se poate deveni inginer zootehnist invatand de la distanta despre animale? Ce/au f[cut banii din invatamantul romanesc.
Autor: Tony
Cineva doreşte distrugerea zootehniei româneşti. A început cu învăţământul universitar de specialitate şi de cercetare. Ce mai caută acest SIN în fruntea Academiei de profil? Această Ac ademie a devenit un stup de trântori care profită din ce-a mai rămas din patrimoniul unităţilor de cercetare. Au distrus ICA, distrug acum şi restul.
Autor: Mandea
La Popăuţi nu se mai face demult timp cercetare. Se jefuieşte doar.
Autor: Nelu
Asa e in toata Romania. Si cei care sunt contra, sunt platiti de Statul Roman. O ineptie. Le-au spalat creierele bolsevicilor astora. Hai sa-i dam afara!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă