Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92655228
Botoşani: Primarul Portariuc îşi va pedepsi alegătorii de Paşti, prin Modern Calor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Acest Sandu este un dezastru pentru Termica. Omul nu are nimic comun cu funcţia de director. Îl manipulează Bosovici, mare social-democrat.
Autor: Bily Boy
Ştiţi care este marea păcăleală pe care Mortaciuc le-a tras-o pensionarilor? Le dă 50 de lei ajutor iar prin factura la căldură le ia înapoi sute de lei. Dar bătrâneii senili votează cu trandafirii.
Autor: Adio
La anul adio monseniore Portariuc. Te însurăm noi ca să scăpom oraşul de-o pacoste ca tine.
Autor: Bily Boy
Ştiţi care este marea păcăleală pe care Mortaciuc le-a tras-o pensionarilor? L-ea deat ajutor social 50 de lei şi prin factura la căldură le-a luat înapoi sute de lei. iar bătrâneii senili cred că le-a făcut mare favoruri.
Autor: Cetstean
Ce dacă este paşte. Să plătească datoriile. Chestia asta cu iubirea creştină este o vrăjeală. Nu plătesc, să nu le dea apă caldă. Este normal.
Autor: sandu
Problema celor cu centrale e simplă, se face un abuz de catre primarie, MC şi judecatori, toti s-au unit împotriva unor oameni care cu adevarat muncesc pentru banul lor dar şi împotriva legii, ordinul 483/2008 la art.7(2) prevede că furnizorul are obligaţia de a încheia convenţii de facturare individula, iar la CapIIArt2(2: prezenta conventie stabileste raporturi juridice.........\" păi daca nu am stabilit un raport juridic cum pot fi dat în judecata de cineva? si totuşi procesele curg cu miile.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă