Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69976552
Botoşani: Cine-i trimite acasă pe cei din conducerea societăţii Nova Apaserv?

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Abonat
Nu va pleca nimeni acasa. Au salarii prea barosane ca sa renunte la ele.
Autor: ilie
Cand se ajunge la asemenea probleme atât la căldură cât şi la apă de vină este doar anrsc-ul, adică cârlanii de acolo tot nişte incapabili care au gândit cu fundul nu cu capul, au copiat modele din vest care după mintea lor puţină au crezut că vor funcționa şi la noi. Când ai peste 15.000 de procese la termica şi la apă arunci furăciunile unora să le plătească gloata înseamnă că problema e la judecători şi la legislație.
Autor: ilie
Cum îşi poate imagina un judecător că e legal să oblige un proprietar să plătească ceva pentru care nu are contract şi de care nu are nevoie. Cum poate impune nişte norme tehnice în defavoarea constituţiei şi a legilor votate de parlament? E greu de înţeles pentru un om normal la cap. Cred că cei de la anrsc ar trebui luaţi la întrebări pentru porcăria lansată împotriva populaţiei Romaniei. Oamenii ăştia habar nu au pe ce lume trăiesc, au favorizat nişte societăţi în dauna consumatorilor.
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă