Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88952234
BotoŞani: Dacă eşti corupt, ai mari şanse să fii angajat la stat

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: GIT
Putin respect,domnule Rotundu....tocmai ce a fost inmormintata mama lui Marius.
Autor: Marius Orosanu
Aparitia articolului la o zi dupa ce Marius Budai si-a ingropat mama este cel putin neinspirata! Pentru confirmarea sau infirmarea informatiilor sunt altii in masura sa se pronunte dar in ceea ce priveste momentul publicarii imi permit sa repet: neinspirat! Inainte de a fi reporteri, directori sau orice altceva suntem oameni si ar trebui sa nu uitam asta! Parerea mea!
Autor: Nedumeritul
Per maică-sa s-o ierte Dumnezeu dar asta nu înseamnă că poate încălca legea iar noi să tăcem din gură complice. Pengtru că tăcem ca proştii îşi bat joc de noi.
Autor: Locativa
Marius, eşti ca taică-tău, veninos şi pedrvers. te dai cu cine îţi cântă pe placul tău. În afară de a lătra din gură la ce te mai pricepi? Taică-tău tot cotoros ca tine era pe vremuri.
Autor: Credfincios
Dan Sova a scapat de DNA pentru ca s-a rugat la capela Senatului. Budai sa se roage la capelaPSD si va scapa de orice raspundere.
Autor: Copil neprotejat
Domnule Rotundu, nu mai validaţi comentariile acestui Oroşanu care vrea să se remarce cu orice preţ. Nu poate fi un execmplu civic pentru noi. Nici în instituţie nu este apreciat tocmai poentru modul său de comportare. Este alunecos.
Autor: Haha
Propun ca fiecare dintre noi care avem un mort în familie să ne angajăm la stat şi să facem ce ne trece prin cap. Dumnezeu ne va ierta păcatele şi ne va feri de mânia celor de la DNA aşa cum l-a ferit şi pe Şova putinţel mai înainte.
Autor: Bily Boy
Comentaţi de morţi, de vii, de politicieni dar ce măgăriile lui Budăi de ce nu comentaţi? Sau vă plac la nebunie şi ar trebui să facă toţi ca el.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă