Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86839821
Botoşani: N-au sânge albastru… de moştenitor

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: yyyyyyyyyyyyyyyy
Părerera mea este că acest individ este unul de cea mai joasă spiță, este un borfaș care merită puscarie pe viațăă la cât ne-a furat !
Autor: yyyyyyyyyyy
Sperăm ca Botoșaniul să scape cât mai curând de astfel de indivizi gen Țurcani, și restul gen Sorescu , Țurcanu Karatistul de la consiliu, Alexa , Ghiorghiță și toata sleahta care conduce acest oras !
Autor: justitiarul
Gireada incearca exact manevra care a facut o la alegerile din 2012 cand el nu a mai putut candida si pe sub masa cum se foloseste expresia se duce repede la botosani si la bucuresti chiar si convinge un psd ist cu trecere mare la botosani sa o numeasca pe ANETA candidata la prim in loc de prof eugen vasiliu cum era normal conform conventiei usl.prin inselaciune ,santaj amenintare si promisiuni tractoristul STICKS caci asta i porecla oficiala in comuna organizeaza un fals sondaj in urma caruia ANETA sau TANTANA cum e cunoscuta in comuna ar fi preferata la candidatura
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă