Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 84957497
Botoşani: Schelele de la Sf. Gheorghe, dovada istorică a incompetenţei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Credincios
Dar părintele Leonte de ce n-o repară? Baniu de vilă la Ipoteşti de unde a avut că are familie numeroasă şi greu de întreţinut?
Autor: Constatare
Creştine, ţi-a luat-o înainte consilierul Furtună care a propus în şedinţa CLM ca Zilele oraşului să fie finanţate de Protopopiat, adică de Leonte al tău.
Autor: Lola
Sunt profund dezgustată de ce se întâmplă în acest oraş. Am ajuns să-mi fie ruşine să spun că sunt din Botoşani că râd colegii de mine.
Autor: Alexandru
Excelent articol ! Cu completarea ca toti cei enumerati ca avand atributii de reconstructie a acestui locas spiritual, sunt niste cozi de topor si alogeni, operati de bun simt !
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă