Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 120659398
Botoşani: „Sărăcia” de la Agafton a protopopului Lucian Leonte

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ioan
Stil de \"hei rup\", mai ales aia cu vilele de vacanta a preotilor. D-le Rotundu stiti ca sunt preoti executati silit de banci pentru un amarat apartament luat prin credit ipotecar?
Autor: Aladin
Preoţii executaţi de bănci cu crezut că ce-au laut nu mai trebuie să dea înapoi. Ioane, dă-ne şi un caz concret că să fiu al dracului nu cunosc nici un preot din Botoşani să fie executat silit.
Autor: Dedal
La Gorbăneşti preotul are casă dar şi vilă în Parcul Tineretului din Botoşani. Bietul om are nevoie de bani să-.li termine vila aşa că înmormântează cu plata la caiet dar ia dobândă.
Autor: Enoriaş
Ştiţi cumva câte apartamente are în Botoşani preotul de la Sf. Spiridon? Vreo trei şi le are închiriate iar la biserică a ridicat un palat casă parohială. Săracul!
Autor: Maria
La Cătămărăşti deal părintele Holban a ridicat o biserică iar Leonte l-a dat afară şi şi-a adus preot cumnatul. Omul ăsta n-a pic de credinţă şi respect pentru Dumnezeu.
Autor: Creştin
Părintele Leonte are ginere preot inspector la Mitopolia Iaşi. Este bine protejat aşa că nu veţi putea voi să-i faceţi ceva. Cine vă plăteşte ca să-l daţi jos pe părintele protopop?
Autor: un om
Mai parsivi si curve ca popii nu exista !
Autor: curiosul
Poate aflati şi ne spuneţi şi nouă care popă a semnat timp de 10 ani statele de plată ale unui preot tânăr de la ţară. Poate ne spuneţi şi nouă povestea asta fascinantă şi cine i-a plătit preotului tânăr despăgubirile. Noi ştim dar vrem să vedem dacă ştiţi şi D-stră.
Autor: Cunoscator
Domnu Rotundu parintele are turnata temelia viitoarei vile, are beci si garaj. Tine acolo stupi de albine si are o mica livada. Anul acesta va ridica si vila. Ce yiceti, mai este sarac?
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă