Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Economic
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 123171405
Botoşani: O nouă manipulare pusă la cale în CL Frumuşica

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ION
Care a fost prima manipulare ? Eu cred ca dvs. sunteti manipulati.

Iazul Boia are 14,85 ha si nu 30 ha.

Sunt documente cu investitiile care le-a facut d-l Sfeclis.

Culmea ca Balasei Adrian a incercat si incearca pe ascuns sa de-a acest iaz unui prieten din Botosani, conform unui contract din care el sa ia 1400 lei lunar iar la primarie sa dea 10% si cind a venit alti care dau la primarie 1400 lei si face investitii mult mai mari in zona iazului bineinteles ca nu-i convine si incepe sa reclame.

Ar trebuii sa se ia relatii din ambele tabere, pentru a cunoaste oameni adevarul.

Autor: Precizare
Dupa abandonarea iazului Boia de catre concesionarul din Rachiti Ion Budaca a licitat si castigat pentru o noua concesiune pe care a abandonat-o datorita conditiilor impuse de CL Frumusica .Tapu Sorin fost bucatar salariat la societatea primarului a cumparat casa de pe malul iazului Boia de la sucevean si ca sa puie mana gratis pe iaz a boicotat orice instrainare.Secretarul nu lipseste din scheme.Tapu a fost consilier din 90 prin toate partidele si datorita clubului din Flamanzi face sponsorizari la alegeri de aceea politicienii si nu numai nu se ating de el.Cred ca Vladut a intrat pe un teren ,,minat,,unde primeaza interese mari.Nu uitati Tapu are 5000 de rate sa populeze iazul.
Autor: precizare
Ratele sunt cazate la fostul restaurant al c.coop din Flamanzi.Amenajarea de la cabana de pe malul Boii urmand a fi un fel de locatie pentru cheolhane ferita de ochii populatiei.Primarul nu are nici un cuvant de spus si nici nu vrea intrucat a fost sponsorizat in campanie de Tapu.In concluzie pe cat de mica este comuna pe atat de mare sunt matrapazlacurile si furaciunile.De aceea in comuna nu s-a miscat nimic.
Autor: Intrebare
Cum este mai bine pentru comuna, sa dati iazul unui curvar si amantei lui sau unui inginer care deja are excperienta in munca cu companiile internationale si poate aduce specii de pesti altele decat suntem noi obisnuiti, adica cu chisoaga sau chinezesc?
Autor: Bily Boy
Anton asta nu are ac de cojoc? Dati-l afara cu tot cu neamuri. S-a saturat comuna de el si nevasta lui.
Autor: alt cetatean
Pentru Dl Ion: Nu Adrian Balasei incaseaza suma de 1400 lei, Sc SERVICII COMUNALE DRUM CONSTRUCT SRL incaseaza banii ,adica firma infiintata de CL Frumusica care este si Asociat Unic
Autor: Doru
Eu cred ca Interesul suprem este comuna si cetateni ei, nu conteaza cine vine si cine ia in administrare iazul, totul e sa plateasca si sa respecte clauzele contractuale. Dupa cite se aude domnul administrator Balasei Adrian a si luat o masina ca mita de la domnul Vlad Romaniuc pentru a i se facilita acest contract. Schemele sunt multe, dar v-as ruga sa va documentati direct de la sursa unde exista si actele in cauza si apoi sa scrieti. Ca numai asa putem si noi cetateni sa afla adevarul. Restul este cancan de doi bani.
Autor: un cetateanm
Stati linistiti-s-a rezolvat.Consilierii primarului sint buni dar...in opozitie.Astazi au votat la comanda.Administratorul amenitat de dl consilier Tapu cu puscaria este pus la zid de catre consiliul local prin fortarea semnarii contractului cu II PAIUSA ..ASA DA . Azi au cistigat o PIZZA cu carne de rata ecolgica.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă


Catalin Flutur Valeriu Iftime
Ultimele articole de pe blog