Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Cultură
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92803061
Botoşani: Titlul de „Cetăţean de onoare” aruncat în derizoriu

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cetatean
Mare dreptate aveti, domnulke Rotundu. Bordeienii, incepand cu taica-su portarul au fost codasii clasei dar acum iata au ajuns fruntasi dand cu cpicorul. Ai carte, n-ai parte!
Autor: Indignat
Sărăntocii ăştia proşti cu grămada care stau la hotel pe banii noştri se dau mari vedete dar sunt nişte borfaşi care abia deschid gura. Să-i asculţi cum vorbesc între ei şi te cruceşti. De ce se dau bani de la Primărie pentru fvotbal că votcarul Şfaiţer, mare evazionist, se dă patron de fotbal. Să fie, dar pe banii lui!
Autor: Oho!
Da, mari vedete fotbailstice ce merizau o astfel de onoare. Ce frumoşi stau lângă Ana Blandiana şi alţi oameni de cultură!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă