Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Caricaturi
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86591242
Botoşani: Afacerile bănoase ale protopopului de Darabani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Lăcomia strică preoţia!
Autor: Harpagnon
Protopopul a mai primit greatuit de la primărie o suprafaţă de teren situată peste stradă de sediul primăriei în zona centrală. A vândut apoi terenul omului de afaceri Ghjiorghiciuc cu suma de un miliard de lei. Este susţinut de primarul Aroşoaie cu care a fpcut mai multe afaceri. Acum pun la care o nouă afacere cu casda praznicală.
Autor: Escop
Articolul contine erori foarte mari. Prof. Dumitru Tatarcan nu este fiul preotului din Darabani. Preotul a are un singur fiu, este la Piatra Neamt, acolo unde a locuit si sotia preotului dupa moartea acestuia.
Autor: Darabanean
Nu contează cine este preotul ci escrocheria protopopului ajuns o pacoste pentru oraşul nostru. Din păcate escrocheriile lui sunt bine protejate la Mitropolie unde sunt alţi escroci dar în haine mai scumpe.
Autor: ato
S-au inmultit sesizarile cu fapte nedemne ce se petrec in cel mai nordic oras al tarii - Darabani.Surprinde, potrivit acestora, ca ar fi infaptuite de oameni de la care nu te astepti, oameni care ar trebui sa fie repere de moralitate si mai mult decat atat... Poate va veni si vremea cand astfel de fapte, daca au fost comise cu adevarat, sa fie lamurite si sa se faca cuvenita si justa dreptate de catre toate autoritatile vizate. Sper sa nu dureze prea mult...
Autor: crasnaleucean
Articolul contine foarte mari erori.D-l Tatarcan D-tru, este din Crasnaleuca dar nu este fiu de preot.Au fost acasa 4 baieti si o fata iar tatal lor este decedat de foarte mult timp. Realitatea articolului lasa de dorit.
Autor: Bily Boy pt. Crasnaleucan
Poate că ai dreptatre cu originea lui profesorului Tatarca. Dar fondul articolului este de a pune în evidenţă escrocheria lui Pânzaru şi nu de a stabili arborele genealogic al preotului Tatarcan. Ţi-a spălat creierul preotul din sat dacă n-ţai priceput un lucru simpli: preoţii au conficat credinţa pentru bani.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă