Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 79746675
La Darabani sămânţa contrabandei cu ţigări aruncată pe ogorul procurorilor a rodit

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Ce chestie
Ce chestie! Rotundu de la Tg. Ocna ştie mai multe detalii decât reporterii de la Botoşani. Halal ziare!
Autor: Sugestie
Să se verifice la Vama Rădăuţi Prut de câte ori a trecut graniţa părintele Nicvhita. N-a trecut să le facă slujbe ci să aducă ţigări.
Autor: Adrian
Si e vreo problemă ca de la Tg.Ocna domnul Rotundu stie mai multe decat frontieristii din Darabani? Cred ca dupa articolul cu ip.ul de la Iași cineva s-a simțit cu musca pe căciulă si a dispus perchezițiile doar de ochii lumii! Polițiști de frontieră se strang in brațe cu contrabandiști la Darabani (Prosan se strângea cu Mimi Bujor) iar comisia de disciplina ce ar trebuie sa fie cu ochii pe asemenea polițiști se face ca nu vede, nu aude!
Autor: nordicu\'
- Bun inceput in incercarea de limitare a acestui fenomen, tentatie pentru multi ,,oameni cinstiti\". De starpire nici vorba, trebuie multa vointa din partea tuturor, ceea ce este mai greu azi. Dar sa nu fim chiar pesimisti. Cine stie?, poate se merge pana la capat, nu este nevoie decat de mult profesionalism, consecventa si de... nitel curaj. Tot presa este varful de lance si in astfel de situatii, drept pentru care trebuie sa-i respectam cum se cuvine pe cei care fac jurnalism cu multa demnitate.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă