Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Pamflet
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 95404131
Botoşani: Nevasta şoferului vrea primăreasă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Flamanzean
Nici la Flamanzi lucrurile nu sunt mai prejos Dle Rotundu efectul tiganizarii in buricul targului este la moda.Dupa ce fostul primar Pitorac a reusit sa readuca Flamanzenilor fosta cladire a ocolului silvic si printr-un proiect EU sa o transforme in muzeu actualul primar a acceptat in incinta curtii un potcovar zis Ilie D intr-o cocioaba de lut cu nuiele care sta ca un excrement in mijlocul unui restaurant.Cica e rustic asa cu balega de cal urina si nutret pe jos pe aleele dalate si ca va da bine la public.
Autor: Flamanzean
Mai jos pe o alee de acces pentru incendiu a masinii pompierilor la blocurile din Flamanzi fiica dlui Ilie vanzatoare de ace brice si....baloane CL si primarul i-a aprobat acesteia un chiosc de comercializare a faimoaselor produse ea fiind sotie de revolutionar.Asteptam ca primarul sa aprobe containerele in care locuiesc familiile de romi sa fie aduse langa primarie in parcul din centru pentru accesul la apa canalizare televiziune si telefonie ca doar primaria plateste si ajutor social si utilitati.
Autor: ivanov
Mai nou stimata viitoare primăreasa a initiat un dialog cu cei ce conduc asociaţiile de proprietari, cică pentru a le eficientiza functionarea. Probabil fostii militieni care le conduc nu dau randamentul asteptat de cei din primărie
Autor: ivanov
Asociaţiile de proprietari din Botoşani funcţionează la fel ca fostele de locatari, de fapt li s-a schimbat doar denumirea în rest nici o înfumuseţare. Legea 230/2007 este folosită în mod abuziv de către presedinţii actuali. Actualele asociaţii s-au înfiinţat după o lege a mafiei locale.
Autor: ivanov
Normal că stimabila vrea primăreasă doar secretara deja şi-a instalat-o de mai multă vreme, deci încă un pic şi şoferul va fi promovat la primărie cu joben şi jiletcă să-şi ducă primăreasa cu secretara acasă şi înapoi la serviciu, başca pe unde le va mai veni cheful. Pot transforma munca de la primărie în munca la domiciliu.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă