Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111098496
Editorial Seceta a secat orice boare de raţiune

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: [email protected]
In Franta pretul unui kg porc e viu e de aprox 1,33 euro.Deci, nu cu mult mai scump fara de ceea ce vand la pret de criza taranii romani.

Numai ca in Fr vorbim de ferme de zeci de mii de animale, pe cand in Ro de ferme de maxim 10 animale.

Eficienta e cu totul alta, de unde si saracia perpetua a taranului roman care se incapataneaza sa faca agricultura de subzistenta.

http://www.lafranceagricole.fr/tendances-porcs.php

Autor: Rotundu
Scuze pentru toţi cei care au sesizat eroarea impardonabilă între Lucian Blaga şi Nicolae Labiş. Încă o dovadă că cititorii Jurnalului suznt persoane instruite.
Autor: [email protected]
Eu cred ca ca nimeni nu vrea dezvoltarea si revigorarea agriculturii in Romania,nu ajuta nimeni ca formele organizate(cooperative,camere agricole,asociatii,grupuri de producatori,etc.)sa faca un pas inainte spre dezvoltare si modernizare.Am cerut o audienta la Ministrul Agriculturii prin Federatia Agricultorilor,ca sindicat a acestora,de aproape un an de zile si nu ma baga nimeni in seama!Pe plan local nu am intelegere la conducerea comunei lucru bine stiut de presa,s.a.m.d.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă