Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Anunţuri
Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74790088
Editorial Legaţi la ochii minţii

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Iov
Din păcate cam aceasta este realitatea pe la noi.
Autor: Popa
Patriarhul Daniel şi-a propus ca Biserica să deţină puterea în stat. Iar el crede că puterea se poate obţine numai dacă ai bani. De aceea cere bisericilor şi mănăstirilor să adune câţi mai mulţi bani. Nu contează cum.
Autor: Claudiu
Vorbe in vant. Legea 217/2015 nu va intereseaza domnule Rotundu? SAu problema LGBT varata pe gat tot de aceeasi autori ai acestei Legi???? Sunteti cam lacunar! Poporul Roman e captiv euro-atlanticului care deja a intrat cu Tancurile la noi. Nu vi se pare o CAptivitate????
Autor: Rotundu pt. Claudiu
Care este legătura dintre comentariul meu şi OTG 31/2002? Dacă Năstase şi Ponta n-au înţeles deosebirea dintre libertatea de exprimare a unei opinii şi promovarea unei doctrine sau ideologii ce-au stat la baza unor crime împotriva umanităţii trebuie să fiu şi eu cretini ca ei? A compara starea de spirit a unui popor aflat în declin moral cu cea a altor popoare cu civilizaţie superioară nu înseamnă fascism ci putere de discernământ şi responsabilitate socială. Mai păgubitoare este pentru omenire ideologia comunistă decât cea fascistă.
Autor: gogu villanova pt.claudiu
Judecata,ioc.NU ai citit articolul sau nu l-ai inteles.Legea 215 o lege inutila.Tancurile de care spui tu sint bine venite.Mirosi a comunist de departe.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă