Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Editorial
Horoscop
Umor
Gastronomie
Pamflet
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111282354
Editorial Sindromul laşităţii la botoşăneni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un taran
Da.Aveti dreptate.Solidaritatea civica lipseste,dar sa stiti d-le Rotundu ca aceasta este doar aparent.De ce?Pentru ca suntem neputinciosi.Mai usor va exprimti d-stra pri intermediul jurnalului.Oricum,politicienii,sint corupti 98,999999 la suta si isi pun in fruntea institutiilor statului aceiasi corupti prin trafic de influienta.Cucoreanu nu este corupt? Mai faceti sapaturi.
Autor: Alexandru
Populatiei ii trebuie un catalizator care sa o indrume in actiunile de strada, dar un catalizator sincer. Si acesta n-are de unde sa apara atat timp cat sistemul a dezbinat categoriile sociale. Sistemul, prin masurile luate pana in prezent, a pornit taranii impotriva orasenilor, muncitorii impotriva bugetarilor si demnitarilor, cadrele didactice impotriva magistratilor si bugetarilor, etc. In aceste conditii nici un individ nu are curajul sa preia functia de lider al miscarii civile pentru ca ii trebuie timp si dibacie pentru a le uni si a ajunge la un tel comul - schimbarea actualei clase politice dar si a sefilor structurilor administrative. Din aceste motive toti asteapta sa se intamp
Autor: Al
Domnule Rotundu jos cu palaria..., din pacate aveti foarte multa dreptate.
Autor: [email protected]
De ce botoșănenii sunt pasivi la dezvăluirile dumitale!?...

Ce-ai făcut dumneata, atunci când, colegi de-ai dumitale au infectat spațiul public cu neadevăruri? Ai tăcut laș și complice!

Când colegii dumitale, domnule ziarist, au pornit campanii deșănțate la adresa lui x sau y, bazate pe faptul că nu au cotizat la pușculița ziarului, ce-ai făcut? Ai tăcut laș și complice! Când unii dintre colegi de-ai dumitale de breaslă, care nu știu a citi și scrie dar fac dezvăluiri despre fapte imaginare, ce-ai făcut? Ai luat taurul de coarne?...

Autor: [email protected]
Nu! Ai cunoscut adevărul dar ai tăcut laș și complice la ticăloșie!

De ce să cred eu acum, când ai un interes direct în relația cu poliția, că spui adevărul?

Arată cât ești tu de curajos și scrie despre corupția din presa botoșăneană. Începe campania de curățire cu asta. Crează un grup mai mare, de ziariști corecți, care scriu doar adevărul, slujesc doar interesul public și eu, omul de rând voi sări în apărarea democrației, atunci când tu, înarmat cu sfânta dreptate mă vei chema la lup

Autor: [email protected]
Arată-ne cine șantajează, minte, dezinformează, manipulează! Ai curaj?... După aceea să faci, te rog, aprecieri la adresa mea cititorul tău!

PS. Ceea ce se întâmplă și mai ales ți se întâmplă zilele acestea sunt datorate în mare parte și ție pentru că ai tăcut, ai fost complice, ai fost pasiv.

Autor: Pt. Ovidiu
Generalităţi. Vreau un exemplu de linşaj mediatic la care eu sau Jurnalul a fost părtaş. Când dezvălui afacerile murdare din instituţiile statului de fiecare dată se va găsiu cineva să-mi reproşeze că am un interes. Acum o faci dumneata. De cinci ani de zile fac dezvăluiri despre corupţia din Poliţie şi filmez abuzurile poliţiştilor pe care le dau pe post. N.ai avut nicio reacţie la a abuzurile lor şi o faci acum pe lupul moralist.. Până acum de ce ai tăcut complice?!
Autor: Boby
Ovidiu este din categoria celor vaccinaţi de presă. Probabil că deţine o funcţie plină de onoruri şi peşcheşuri şi nu i-a convenit să apară în presă. Dacă cei terfeliţi în presă s-au simţit nevinovaţi de ce nu s-au adresat judecătorilor? Sau cred că Jurnalul le poate fi avocat? Avocatul trebuie plătit.

Autor: cititor
Teoretic aveți dreptate, practic, a-ți dat cu bâta în baltă. Singurul loc unde ne mai puteam spune opiniile sunt aceste comentarii din presa online. Comentariile noastre nu mai pot fi exprimate liber, sunt cenzurate de ziariști. Dacă fac un comentariu decent dar nu convine ziaristului nu apare, acesta îl cenzurează, spuneți că am dreptul la 3 comentarii de 600 caractere, dacă îmi ia 500 de caractere e bine, deci încă o cenzură.
Autor: cititor
Fărădelegi sunt foarte multe în Botoşani şi în ţară dar mafioţii sunt foarte uniţi, ei sunt legaţi de interesele lor de a încălca legea pentru a câştiga bani din hoţie, repede şi fără muncă, degeaba comentez la un articol dacă ziaristul primeşte publicitate de la hoț, comentariul v-a fi cenzurat. Cum ași putea să arăt fărădelegi ale unui șef de partid pe care-l simpatizați? Nu vor fi băgate în seamă și publicate.
Autor: cititor
Unii dintre noi am încercat a pune lucrurile la punct prin judecată, ne-am ales cu sume imense de plătit unor hoţi deşi dreptatea noastră se vede din cosmos, atunci ce pretenție aveţi la noi? Sau poate nu ştiaţi de escrocheria cu asociaţiile de prioprietari pe cartier şi de mânăreala MC-ului cu președinții de asociaţii pentru a obliga pe cei cu CT să plătească pentru ţevile ce le trec prin apartament. Enet Focșani de ce a respectat legea iar MC-ul nu?
Autor: Pt. Cititor
Ai o interpretare greşită despre cenzură. Cenzura o exercită puterile statului prin instituţiile şi funcţionarii săi. Eu prestez o activitate privată de interes public şi este firesc să stabilesc regulile jocului. Răspunderea civilă şi penală operează şi asupra proprietarului publicaţiei. Comentariile trebuie să facă referire la tema adusă în discuţie şi nu la autorul articolului. Opinia exprimată trebuie să vizeze interesul public şi nu cel privat al persoanei. Acestea sunt regulile la Jurnalul iar politica noastră redacţională a fost făcută public.
Autor: Bily Boy
Are dreptate domnul Rotundu. Ovidiu care este şi Cititor a postat şase comentarii de la două calculatoare. Dacă era număr nelimitat de la un calculator umplea rubrica comentarii numai cu părerea lui care este una păguboasă pentru societate.
Autor: Avocat
Şi prezumţia de nevinovăţie operează numai pentru judecător până se pronunţă sentinţa. Dacă ar fi operabilă şi în rest, atunci nu s-ar mai putea face reţineri sau arestări pe motiv că nu i s-a dovedit vreo vină. Presa, cetăţenii pot aduce acuzaţii în spaţiul public la adresa funcţionarilor statului, a politicienilor şi a oricăror alte persoane publice fără obligaţia de a face vreo dovadă, fiind vorba de suspiciune.

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă