Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Sănătate
Sport
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Mondene
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8086 lei
1 USD = 4.3072 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 74830940
Botoşani: Oameni de cultură recompensaţi public pe merit, cu o singură excepţie

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Geo
Vai domn\' Rotundu chiar nu ştiţi că Teişanu este pocăit în aceiaşi sectă cu Gaftoneanu? De asta l-a ăremiat şi pe el că alte merite decât că pupă fundul primarului Nu are.
Autor: Ha!Ha!
La Darabani, Victor Teişanu n-a sprijinit nicio activitate culturalkă dacă nu se organiza sub auspiciile PSD şi ale primarului Aroşoaie.
Autor: D.M. Gaftoneanu
M-am amuzat copios de comentariile de mai sus si chiar nu am pentru ce sa ma disculp, sunt infantilisme și speculatii incompatibile cu mediul cultural sanatos. Pentru toti cei sapte, respectul meu ramane intact, ma consider elevul dumnealor si al domnului Rotundu,caruia, cu bune si cu rele, ii accept democratic si respectuos punctul de vedere, toata stima!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă