Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86841446
Editorial Botoşani: Dolineaschi văzut prim-ministru de dorohoieni

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Bibicu
Ha! Ha! Ha! Dolineaschi premier, bună glumă. Cred că a fost propus de unul de la căminul de bătrâni.
Autor: dorohoian
la ceva tot se pricepe, stie să fie in momentul potrivit la locul potrivit și să care mapa potrivită, amintiți-vă cum a intrat in politică și unde a ajuns.
Autor: Dorohoi
Decat un pdl.ist, mai bine un psd.ist. Astia tot au facut ceva, nu se pot compara cu portocaliii! Cate locuri de munca au infiintat pdl.istii?
Autor: Pt. Dorohoi
Ai dreptate, PSD-iştii au făcut ceva. Au făcut un guvern după gratii şi altul de puşcăriaşi în activitate. Au furat ca-n codru iar locuri de muncă au făcut la voi, la Dorohoi, că muriţi de foame şi tot social-democrat rămâneţi.
Autor: dorohoian de Spania
asta e,pana cand n-o sa dispara pe cale naturala cel putin 2 generatii din cele mai vechi,n-o sa scapam de ciuma rosie.Nu zic ca ar fi altii mai buni ca PSD-istii,ceva mai buni poate,insa singura sansa a noastra e sa contam pe alternanta la putere,indiferent cine vine,cel putin isi dau la geoale unii la altii si asa mai aflam si noi cine si cat a furat iar DNA-ul mai pescuieste pe unii dintre ei.SINGURA POSIBILITATE,insa dupa cum spuneam,ne impiedica cele 2 generatii si cativa din cei ca mine,insa sunt putini,si care se pot trezi la un moment dat.Altfel pana si in Albania va fi mai bine ca in Romania,daca nu cumva si este deja
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă