Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 118289340
Editorial Capela liceală, locul ude se va lua de acum Bacul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Eusebiu
E loc de rugaciune nu de rugaminte. E o initiativa locala. Sunt licee si in Tg. Neamt, Bacau s.a. care au capela. Nu e vorba de o supunere a Ministrului fata de PAtriarh. CA si in chestiunea icoanelor in scoli, e o problema a comunitatii, nu a Statului sau a unor ONG-uri cu 4 membri si care clameaza reprezentarea societatii civile. Cum nici ciobanul de la manastirea Zosin nu reprezinta MAnastirea ca atare.
Autor: Alexandru
Problema e cu bataie lunga. Aceste capele, mai tarziu vor intra in patrimoniul Protopopiatelor, apoi va fi nevoie si de ceva teren in jurul lor. Si uite asa biserca se extinde.

Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă