Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7791 lei
1 USD = 4.2931 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 72553947
Botoşani: Mistreţul aducător de ghinion pentru baronul de Văculeşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: RADU
ASTA E IN VIATA TOATE SE INTORC........
Autor: Senzational
Dl.Ginga a fost la Congres cu autocarul delegației PSD Botoșani. Un accident banal care a fost raportat autorităților. Se poate întâmpla oricui. Mașina este la dispoziția primarului și a angajaților nonstop deci nu vad de ce trebuie să luați ca sursa sigura ce va spune unul ca Amarghioalei. Va discreditati publicația cu asa mizerii. Mai bine verificati cineaști Amarghioalei sigur veți găsi lucruri mult mai senzaționale despre care sa scrieți.
Autor: Normal
\"a stricato şi o va repara tot pe bani publici” - daca a stricat-o pe bani publici sa o repare tot pe bani publici
Autor: RADU
TOT ANONIM. BAI FRATILOR COMENTATI CU NUME SI PRENUME....DE CE VA ASCUNDETI DACA SINTETI ASA SIGURI PE VOI. ASA CURATI, . DE CE TOT TIMPUL SUB ANONIMAT? DE CE VA E FRICA? CA INTR-O DIMINEATA O SA VA BATA MASCATII IN POARTA? ABIA ATUNCI NU VE-TI MAI FI ANONIMI. VA VOM FEDEA NUMELE SI PRENUMELE PRIN ZIARE SI LA TELEVIXIUNI. CE ABERATII VE-TI MAI SCORNI ATUNCI??????

Autor: Radu
Deci acum nu mai suntem anonimi.Și oricum știam de treaba cu 🐗 înainte sa apară în ziar. A avut grija soția șefului de post sa ne spună dimineață în microbuz. Mare brânză un kil de Cash. Cred ca dacă era sa moara primarul în accident erai cel mai fericit om. La cata minte ai.....
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă