Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Fapt divers
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92773861
Botoşani/Bălşuşeni: Nevredniciile creştine ale călugărilor de la Schitul Zosin

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Localnic Baluseni
Parintelul revoltat de la FOTO 1 se numeste Efrem Docan si raspunde la numarul de telefon 0787-586344.
Autor: Nordicu
Imi este greu sa cred ca intr-un locas de cult se pot petrece si intampla astfel de evenimente! Pe lana aceasta manastire trec de cateva ori pe an si ma uit cu mare emotie si multa admiratie de ce este in stare omul cand are credinta in bunul Dumnezeu.

M-am bucurat mult cand am aflat cine este si de unde provine staretul manastirii, cat si faptul ca pe data de 8 noiembrie a.c. la aceasta manastire va fi mare sarbatoare...

Autor: Din Baluseni
La acest schit dintotdeauna au fost niste impostori in haine de calugar. Vechiul staret era un curvar si a murit in accident la Lebada tot din cauya curvelor. Cine a venit calugar adevarat n-a rexistat intre acesti vanduti disavolului.
Autor: Oier local
Ne-au confiscat imasul si fantana cu acceptul porimarului comunist Stratulat. Sefu8l de post bea si mananca la schit si tine cu nbatauuisii de aici. Veniti la vreme de noapte sa vedeti ce chefuri se incing. ce cauta femeile la acest schit cxare vin din oras si raman peste noapte?
Autor: Cecilia
Fumul de ardei iute si aschiile sub unghii, se practicau la 1821. Tudor Vladimirescu le- a venit de hac. Cu oile si vacile se castiga banii pt plata curentului, ca nu e gratis si masa a 250 de oameni. In fiecare duminica si sarbatoare manastirea ofera masa gratis tuturor celor care participa la slujbe. Si se mai achita partial datoriile pt constructii, ca-s multe!
Autor: Gabriel
Cecilia te-au primit cumva şi pe tine cu masa întinsă? 800 de oi si 100 de vaci pentru curentul electric? Te-au vaccinat rău de tot la cerebel. Mănăstirile nu sunt cantine sociale ci loc de refugiu şi căinţă. Dar dau mese pentru că le aduc câştig de la sponsori, nu dau de la ei. Vin fraierii şi-şi descarcă portbagajele în loc să se ducă la un cămin de bătrâni neajutoraţi s-au să dea la adevăraţii săraci şi nu la aceşti escroci în sutană.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă