Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Fapt divers
Administraţie
Sindicate
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Pamflet
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 112936222
Editorial Botoşani: „Interesul naţional” dezvăluit în toată splendoarea lui

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Al
Felicitari pentru articol...Radiografie corecta.
Autor: justitiarul
M cam partinitor articolul domnule ROTUNDU eu cred ca vina apartine in mare parte celor care executau lucrarile ptr ca nu exista sa lasi o groapa neacoperita cu placa de fer dupa terminarea orelor de interventie si primariei in acelasi timp ptr ca nu a controlat daca lucrarea se desfasura conform normelor.in ceea ce priveste coloana oficiala putea fi oricine in masina :presedintele,inalti diplomati etc.va rog daca sunteti impartial doveditu o.multumesc
Autor: goguvillanova
Am spus-o mereu sinteti unul dintre putinii ziaristi adevarati.Noi cei de aici ne-am cam scirbit de toti politicienii hoti de acasa.Hoti,mincinosi ,lasi asta-i adevarata clasa politica.
Autor: justitiarul
De ce nu publicati comentariile?
Autor: Admin pt. justitiar
Validarea comentariilor se face la anumite intervale de timp. Puteam să nu-ţi validez comentariul pentru că ştiu cine eşti dar l-am validat btocmai pentru a demonstra cititorilor de bună credinţă cum sunt manipulaţi de răspânmdacii de partid.
Autor: Cititor consecvent
Cei ca justiţiarul fac mare rău societăţii. Lor nu le pasă pentru că se simt bine la putere. Mulţumesc Jurnaluluoi că face eforturi să ne informeze care este adevărata realitate din politica româneascp.
Autor: justitiarul
Ptr cititor consecvent

nu sunt la putere si nu fac nici un rau societatii si nici nu sunt inregimentat politic eu am vorbit doar ca unul care am studiat legislatia multor taru euripene si da i mi mentin punctul de vedere nu are nici o treaba accidentul cu politica.

Autor: Isoscel
Măi Justiţiarule aici nu-i vorba de legislaţie ci de comportamentul abuziv al unui demnitar al statului care a sfidat un popor întreg. Iar tu aperi abuzurile sdale, semn că-i eşti supus din motivele pe care le ştii.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă