Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Infracţiuni
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 104661655
Botoşani: Elena Coşman, sbprefectul după chipul şi asemănarea şefului de partid

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: DSV
O impostoare şi o oportunistă care a urmărit să fie cineva fără a avea şi merite
Autor: Vasile
Distrugerea judetelor tarii dar si a intregii Romanii s-a realizat prin infiintarea tuturor partidelor dupa 1990 cand, liderii acestora si aderentii-adeptii au fost selectati numai pe criterii imorale, sponsorizari dubioase adica ilicite, fara onoare, demnitate, responsabilitate, profesionalism insa fiind prezentati publicului-electoratului ca oameni integri, morali. Asa s-a format o elita conducatoare de mafioti, a gulerelor albe pusi pe capatuiala bugetului national si pe inrobirea populatiei prin taxe-impozite insuportabile, pe formarea unui aparat bugetar imens datorita sinecurilor desi economic nu poate fi sustinut. Trebuie un nou Parlament cu oameni imaculati !
Autor: Mirel
Si Maicuta Sfanta daca ar fi pusa intr-o functie s-ar gasi fii a lui Iuda sa-i caute nereguli.La DSV a rezistat cu brio mafiei de acolo.Era singurul om integru,care nu apleca urechea la lingai,sforari si alte jigodii care ocupa functii pe acolo.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă