Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 86805801
Botoşani: Noul gropar al Staţiunii Popăuţi şi-a început săpăturile

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: [email protected]
LA BOTOSANI EXISTA CATE UN GROPAR PENTRU ORICE INITIATIVA LAUDABILA,MARE ESTE GRADINA DOMNULUI,IAR EU TIND SA CRED CA ACEASTA STATIUNE NU SE VA DESFIINTA DACA AUDE,CITESTE SAU VEDE ACEST ARTICOL,FELICITARI PENTRU SEMNALUL DE ALARMA AUTORULUI!
Autor: Alexandru
Dar si d-na Federovici care-si etaleaza lunar obositoarea munca de partid in interesul comunitatii, de ce nu se regaseste in demersul revenirii statiunii la ceea ce a fost in inceputuri ? Sau este si ea partasa la aceasta demolare ?
Autor: Dezamăgit
Nu aşteptaţi salvarea de la cineva din PSD. Amintiţi-vă că Gheorghe Marcu a fost cel care director la FPP fiind a desfiinţat fabricile de zahăr de la Truşeşti şi Bucecea. Dolineaschi îşi pune semnătura pe Popăuţi.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă