Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Fapt divers
Editorial
Ştiri agenţii
Horoscop
Ultima oră
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 78532436
Botoşani: DNA mai face o breşă în mafia din interiorul Poliţiei. Poate n-o fi iarăşi în fâs!

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Unu
Domnule Rotundu,eu unul nu prea comentez pe forumuri,dar pentru ca dumneavoastra imi sunteti deosebit de simpatic,fiind un jurnalist cu sange in instalatie,va spun in cunostinta de cauza ca asunteti in cazul de fata victima unei crase dezinformari.Mihaela Mihai este botosaneanca get beget,si se numea de domnisoara Berbece ,iar Aura Simion are legatura cu fostul procuror Aurel Simion tot atat cat are Portariuc cu administratia locala.Numai bine!
Autor: Botosanean
Dragfă Unu n-ai venit cu noutăţi ci cu dezinformări. Şi rotundu a spus că Mihai se numea Berbece deci ştia că este din Botoşani. La Bucureşti a urmnat facultatea şi a avut o aventură straşnică. Iar Aura este fata lui Simion, deci vrei să soui căp Portariuc este un bun administrator. Otravcă!
Autor: Fost social-democrat
Aura şi Marian sunt avocaţi şi sunt copii fostului reputat procuror Aurel Simion, un adevărat profesionist în domeniul penal.
Autor: razesul
Pai ce credeti?cine l a ajutat pe GIREADA sa nu faca o zi de puscarie ptr toate marlaniile care le a facut si inca le face?TREZESTE TE NATIUNE!poti face plangere si la mama DNA ului cat timp sefa de la suceava a fost\"ajutata\"de la Botosani mai stati voi in syrada si faceti revolutie pana veti face turturi la nas
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă