Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7834 lei
1 USD = 4.4307 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73874776
Botoşani/Copălău: 8 consilieri locali puşi la plata unor daune morale în sumă de 5.000 lei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un taran
Liberarii de la Copalau trebuiau sa voteze secret.Legea 215 le da acest drept.Pe cine mai dadea in judecata sorin?Am scris sorin cu litera mica pentru ca nu merita .
Autor: observator
E ca în zicala aia populară: Ce are sula cu prefectura. Păi, ori îmi exprim voința prin vot și e lege, ori legea impune și nu se mai votează. La Botoșani legea se aplică după interese de grup sau de partid. La un proces luasem loc în spatele unui grup de avocați, o tânără avocată s-a jeluit maestrului, fiind mult mai în vârstă, - sper ca astăzi instanța să dea o hotărâre dreaptă, la care maestru, - aici ți-ai găsit tu să cauți dreptatea. Și ce dreptate avea maestrul!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă