Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7440 lei
1 USD = 4.1547 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 69922330
Botoşani/Copălău: 8 consilieri locali puşi la plata unor daune morale în sumă de 5.000 lei

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: un taran
Liberarii de la Copalau trebuiau sa voteze secret.Legea 215 le da acest drept.Pe cine mai dadea in judecata sorin?Am scris sorin cu litera mica pentru ca nu merita .
Autor: observator
E ca în zicala aia populară: Ce are sula cu prefectura. Păi, ori îmi exprim voința prin vot și e lege, ori legea impune și nu se mai votează. La Botoșani legea se aplică după interese de grup sau de partid. La un proces luasem loc în spatele unui grup de avocați, o tânără avocată s-a jeluit maestrului, fiind mult mai în vârstă, - sper ca astăzi instanța să dea o hotărâre dreaptă, la care maestru, - aici ți-ai găsit tu să cauți dreptatea. Și ce dreptate avea maestrul!!!
Adaugă comentariul tău
Nume sau email
Comentariu
Sunt permise maxim trei comentarii pe zi pentru un articol de la un IP. Textul comentariului trebuie sa nu contina mai mult de 600 de caractere. Daca aveti de spus mai multe va rugam sa ne trimiteti e-mail, scrieti comentarii pe blog sau scrieti-ne pe pagina noastra de Facebook . Va multumim pentru intelegere.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă