Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Cultură
Anunţuri
Fapt divers
Sport
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 92677350
Editorial Viitoarea conducere a CJ Botoşani ar putea fi social-democrată

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: bubu
Si este vreo problema ca CJ-ul va fi condus de social-democrati? Domnilor din presa fiti echidistanti, nu incercati sa induceti idei proprii!! Lasati electoratul sa voteze cum vrea. Daca aveti misiunea de a informa faceti-o onest.
Autor: Bili Boy
Bubule, pune mâna pe cartea de istorie şi citeşte cât rău au făcut ţării socialiştii. Citeşte presa vremii şi află cât rău a făcut PSD-ul acestui judeţ de câte ori s-a aflat la conducerea sa. Probabil că eşti un socialist mânjit cu sângele celor care au contestat comunismul. Moldova este acum stăpânită de socialiştii bolşevici şi se află într-o situaţie dificilă tocmai că aşa vor socialiştii lui Putin ca nu cumva să se unească cu ţara.Bubule, cei ca tine otrăvesc societatea şi o destabilizează cu mineriade tip Iliescu.
Autor: gogu
La fel s-au comporta si se comporta si cei din tabara adversa.Fara nicio deosebire.
Autor: geaba strigi
eroare, mai Billibica, oamenii vad cat rau au facut cei de la PDL(Țibul) si PNL(Turky) acestui judet, poti sa spui ce-ai spune , dar mai incompetenti, lacomi ca astia nu a vazut judetul asta!, toate se reduceau la aranjamente personale si atat, cat mai mult si de la cati mai multi! s-au inconjurat de gasti de consilieri pafaristi, care faceau si dregeau in numele lor, despre conducerea judetului_ nu-i interesa sa faca ceva, ii interesa sa se imbogateasca si sa se foloseasca de subordonati pt asta.

Autor: Didi
Bravo Bili Boy, bine spus!
Autor: Votant dezgustat
Dar voi ce aţi făcut comuniştilor cât Ponta a fost la guvernare? nAţi furat fără limită. Aţi dat bani la primarii PSD care i-au furat bcu liberalul Şoptică. Dintre comuniştii lui iliescu şi hoţii liberali mai bine votez cu hoţii.
Autor: OPTIMIST
Lasatil pe turcanu. A fost un dolineaschi al pnl-ului.Aduceti-va aminte de CONTAC. DE CIUSTEA de toti primarii PSD care au palate acu. V-au furat de vau rupt si asta rizindu-va in fata. Fereasca dumnezeu pe toti botosanenii sa mai puna mina odata psd-istii pe judet. Cit a fost primar CATALIN FLUTUR a inflorit cit de cit orasul. Ce a facut portariuc? Nimic .A furat tot ce se putea fura. AVETI MARE GRIJA CUM VOTATI LA LOCALE.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă