Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Administraţie
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Anchete
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93637138
Botoşani: Corupţia din IJP începe să devină periculoasă pentru siguranţa noastră

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Cugetare
Corb la corb nu-şi scoate ochii. Nici corupt la corupt...
Autor: Catalin Rotundu - [email protected]
Dat fiind faptul ca astazi si in perioada de inainte de sarbatori au aparut mai multe materiale de presa in care s-a facut vorbire de anumite declaratii sau pozitii ale mele cu privire la comiterea unor presupuse infractiuni de catre anumiti cetateni ai comunei Dangeni , doresc sa informez opinia publica si institutiile abilitate ca eu , Rotundu Catalin, nu am dat nici o declaratie si nu am solicitat implicarea nimanui pe langa demersurile facute de institutii abilitate de a face cercetare penala sau de aplicare a legii asupra celor care comit ilegalitati majore pe teritoriul comunei a carui primar sunt.

Cunosc aspectele de natura infractionala savarsite de anumite persoane identif

Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă