Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Social
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 88951347
Botoşani. Dezastrul administrativ dfin cultura municipiului Dorohoi

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: stiutor
lucrarile de pictura sunt in mare pericol de degradare, sunt ținute în condiții improprii iar accesul la ele este restricționat de cea care este numită director acolo si care habar nu are de norme de conservare. Incercați d-le Rotundu să ajungeți acolo, e un subiect care merită comentat.
Autor: dorohoian
Alo! Ce face DNA-ul?
Autor: PROFESOR
Nici la Flamanzi cultura nu merge mai bine.Lucrarile incepute de fostul primar la casa de cultura au fost abandonate de actualul primar, schimburile culturale cu alte localitati s-au sistat,iar formatia TREI GENERATII se plimba pe ici pe colo sa nu se spuna ca nu este activitate.Festivalul HORA DE LA FLAMANZI si FESTIVALUL DE DATINI SI OBICEIURI DE IARNA au incetat cu 4 ani in urma iar micile manifestari se fac in sala C.L FLAMANZI sala cu 30 de locuri.Rusine sa le fie conducatorilor orasului FLAMAZI conducatori lipsiti total de cultura.
Autor: Răspuns pentru dorohoian
DNA-ul nu face nimic pentru că n-a primit aviz de la Andrei Dolineaschi care este ocupat cu DNA Bucureşti via Satu Mare pentru un frumuşel trafic de influenţă.
Autor: Muţulean
Primarul nostru caută moare de curechi să se dreagă că tare-i amenţit săracul ca să mai poată vedea şi culoriule picturilor abandonate mucegaiului.
Autor: Grigore
Cultura Dorohiului sta deci in 3 camere ermetice, stimabile prea batran pentru ati face dusmani!!! Matale ai participat la toate lansarile de carte din ultimii 5 ani?? Ai fost la spectacolele din Sala Teatrului si de la Amfiteatrul Brazi? Ai numarat cate carti sunt in CDI-urile si bibliotecile scolilor din Dorohoi?? Sau faci pe-a Mutzuleanu\"?? :):):):):):)
Autor: Pt. Grigore
Tovarăşe Grigore, ai gândire socialistă. Nu adevăratele valori de artă şi manuscrise precum acea colecţie sunt pentru tine comorile culturii ci evenimentele unde se poate bea ceva şi mânca o fasole oferită de primar. Cei ca tine au umilit ani la rândm cultura dorohoiană şi continuă s-o umilească prin a organiza evenimente de faţadă lăsând valorile adevărate să mucegăiască.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă