Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 84995587
Editorial La Botoşani, lecţie de ipocrizie liberală

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: nicu
oare ce-ar zice marele ION BRATIANU despre acesti mascarici asa zisi liberali? Ce stiu acesti parveniti despre doctrina LIBERALA? Cred ca nu s-ar sfii de loc sa le spuna: niste misei,ticalosi netrebnici si jigodii ordinare.
Autor: Eva
Ea insasi are probleme cu Legea. A semnat niste contracte candva.... Doar ca unii sunt intentionat trecuti cu vederea de DNA si altii.... CAre e logica, se pare ca perpetuarea jigodismului..
Autor: Y
Mi-as fi dorit sa nu aveti dreptate domnule Ioan Rotundu, dar e de partea dumneavoastra, din pacate.
Autor: Coman
Bine c[ sunt curaţi cei din PSD. Mai ales Portariuc.
Autor: Treanca-Fleanca
Fata asta ce se dă drept liberală este aceiaşi cu Alinuţa din bancurile mioritice? Eu aş zice că da, prea se aseamănă la vorbă, port şi chip.
Autor: justitiarul
Niciodata in istorie liberalii nu au fost curati si onesti tot timpul dupa bani si afaceri oneroase inclusiv BRATIENII asa ca nu i mai divinizati nici pe ei
Autor: gelu
amintiți și de celebra inițiativă a lui Țurcanu de a aduce copiii din județ să viziteze Ipoteștii. Unde luau masa și pe banii cui? Nu treceși cu vederea nici felul în care liberali de conjuctură au fost promovați în funcții cu încălarea flagrantă a legii, nici sumele imputate tot lor de Curtea de Conturi despre care Sorescu nu mai suflă o vorbă. Așteptăm continuarea.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă