Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Politică
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Alune americane
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 110922086
Botoşani: Iulian Vlas, cel mai ales şi revocat viceprimar din judeţ

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Viorela
Asta ne-ar mai trebui, după Gânga primar, Amarghioalei vice. Să facă bine băiatul spânzuratului să-şi vadă de ale sale la magazin.
Autor: Dauceniţa
Miliţianul Gutău să-şi vadă de oile sale că şi aşa ne-a luat imaşul. Nevastă-sa n-o să fie niciodată primarul nostru.Rămânem cu Gânga.
Autor: RADU
I-mi pare rau ca ati ajuns sa treziti mortii pentru a va atinge scopurile. Nu mi s-a promis nici o functie ci pur si simplu am ramas in PNL spre deosebire de VLAS care cum a auzit ca nu e candidat si ca doamna GUTAU LACRAMIOARA a fost desemnata si-a luat jucariile si a fugit. Viceprimar daca v-a cistiga gutau lacramioara primaria v-a fi posibil.. Gradinaru vasilica . Om cu facultate si cu mare experienta administrativa in spate. Ce se scrie aici sint pure speculatii . Realitatea este cu totul alta. Cit despre scriitor pot doar sa-i transmit ca a fost prost informat si cu tot respectul pe care i-l port ii spun ca nu are calitatea necesara pentru a-mi masura coificientul de inteligenta.
Autor: Eronat
Eronat cu ilegalitatile. Gutau bombardeaza primaria cu reclamatii iar colegii lui isi fac treaba mai cu spor decat de obicei mai ales de cand vrea Gutau primar. Daca erau ilegalitati sigur le gaseau .
Autor: Prelipra
Gutău şi Gânga au comise aşa de multeilegalităţi că-mi este greu bsă spun care dintre ei este mai infractor. Două mari belele pe capul comunei noastre.
Autor: Nastasia
Asteptam cu nerăbdare să înceapă un nou sezon din serialul de la Văculești. Urmărim cu interes acest serial pentru că actorii sunt foarte buni, oameni de frunte ai comunei care din păcate „nu au toate țiglele pe cas㔠deci mari așteptări nu poți avea de la ei. Șef de post implicat în așa ceva? Păi, oameni buni să-i votați nevasta și atunci să vedeți ce amuzant va fi. Cât despre Gângă, care ar face pact cu oricine, ce ar mai fi de spus? Deci, dragi locuitori din Văculești vă urez baftă și multă înțelepciune!
Autor: Nastasuc
Nastasuc ne duci subtil către ideea ca soțul tău ar fi singurul valabil sa conducă în Vaculesti. Dintre trei belele o aleg pe cea mai mica - Ginga.
Autor: DIN PRIMARIE
cOMENTARII FACUTE DE PRIMAR, VICEPRIMAR SI CEI CE LE FAC DIMINEATA ....MENAJUL. E DE INTELES CE SPUN SI VOR DUMNEALOR....ALTCINEVA... MAI REALIST MAI LA OBIECT.. MAI CUM S-A FURAT LA DEZZAPEZIRI ..CUM S-A ARENDAT LIVADA.. DE CATRE CINE SI CUM A FOST DECLARATA LA APIA. CUM S-A FURAT DIN ASFALTARE ..CUM S-A VINDUT IAZUL ZARNA CUM S-AU ATRIBUIT IMASURILE ..CUM S-A CREAT O LIVADA LA VACULESTI...SI CU CE COSTURI SI MULTE ALTELE..... NU VORBESTE NIMENI???? TOTI SINTETI SLUGOI??? ADMINISTRATOR...CONSILIER PERSONAL ,,VICEPRIMAR,,NU AU TIMP SA SPELE ATITA MIZERIE CITA PRODUCE FECIORUL LUI....VACULESTI. CHIAR SINTETI ORBI TOTI....FRAERILOR.....
Autor: Nastasuc
Gradinaru e în cârje. Vice? Greu de crezut. Eu cred ca încercați sa manipulați. Postul e pregătit pt a.r. doar nu a mâncat doi ani fără lingura degeaba.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă