Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Anunţuri
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Mediu
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 111079443
Alpinistul Alex Gavan va fi consilier personal al ministrului Mediului

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Timer
Doamna PAlmer face alpinism in postul de ministru. Adica e o naroada tehno-ratata, care habar n-are ce treaba-i asta. Sta pe culmi si se uita in jos, nepricepandu-se ce-i asta!!!! Poata ii face un vant consilierul asta nou! DE la dansa cetire apare taxa pe ambalaj. Ca asa-i in UE si SUA!!! Numai ca acolo toate ambalajele se recicleaza si toata lumea are de castigat de pe urma politicii respective.
Autor: Timer
Adica duduia asta ar trebui sa implementeze mai intai sistemul de conversie a ambalajelor in bani pentru populatie si agentii economici si, abia dupa aceea sa introduca taxa pe ambalaj. Daca nu stie dansa, fac ciumpalacii de la palierele inferioare ce le taie capul si iese prost, ca de obicei!!!!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă