Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Cultură
Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
Editorial
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93512868
Botoşani: Dan Nechifor, prefectul de paie al PNL

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: nicu
Do-le ca l-o pus astia profet nu-I mare nenorocire ca si asa profeii astia nu fac ninic asa ca multa carte nu trebe.Dar ma intreb oare ce finantuist si numesti aista cu scoala di facultati di botosani,unde creca o fi fost profesoroi dr.doc. Florinel Turcani si virginal gireada.mai sa fie.da oameni distepti avem im bt -aniul aista si noi habar navem.bravos pnl ca distepti omeni aveti,nu ma functii mari di politicieni vanati.asa avea si pcr pi plosnitaru cu facultatea navala muncitoreasca fara liceu.
Autor: Anonim
Bine ca Macaleti va primi osanale de la pesedisti pentru activitatea depusa pentru PSD, un soldat credincius partidului communist.
Autor: pf
Ce stire de rahat.Nu stiti cum sa dezinformati lumea spre binele altora. RUSINE!!!!!

Autor: Merinos de Palas
cei precum pf g\\ndesc precum \"urcanu, dac[ nu cumva o fi chiar el. Cei ca pf ajung ]n func\'ii de unde gur[ c[ altceva nu se pricep s[ fac[. {;tia sunt peneli;tii. M[car cei din PSD n/au astfel de muhaele.
Autor: Cititor
Cred că Jurnalul a mai rămas prin Botoşani care ne mai spune câte ceva despre jocurile murdare ale politicienilor deşi mi se pare că în articol nu s-a spus chiar tot despre acest Nechifor care doar diplomă de facultate nu şiu ştiinţă.
Autor: pf
MERINOS DE PALAS, invata sa scrii corect gramatical si apoi exprimate ,informandute corect . Ce va mai roade invidia pentru reusita altora. RUSINICAAAA !!!!!!
Autor: Merinos de Palas
Eu am scris corect dar programul n-a făcut conversie la diacritice. Dar tu ai scris „informândute” înb loc de „informându-te”. M-ai convins că eşti Ţurcanu. Iar despre succesul lui Nechifor nu putem vorbi câ de fapt este pămpălăul lui Ţurcanu.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă