Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Economic
Fapt divers
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 97301948
Botoşani: O fărâmitură din mizeria morală şi profesională a familiei baronului Gireadă

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
De la acest individ a luat modelul primarul de Flamanzi ca deh doar sunt prieteni.Condamnat penal la condamnat penal trage.
Autor: Cititor
Marcule, ca să dezlegi enigma ascensiunii lui Gireadă întreabă-l pe Miluţă Tmău că răspunsul la el este.
Autor: Din primărie
Biata femeie nu poate spune nimic că o albăstreşte deputatul.
Autor: justitiarul
Si uite asa primaria MIHAI EMINESCU se poate numi acum GIREADA SRL .A ajuns asa printr o manevra bine elaborata de parsivul VERGINEL ingenunchind prin metode financiare si sexuale toate angajatele primariei folosindu se apoi de cea mai periculoasa arma SANTAJUL! Ganditi va bine alegatori !!!primaria e a VOASTRA NU A HAPCAILOR GIREDENI !!!!!
Autor: Gelu
Interesant articol! Mai vrem....! Tre sa stim pe cine nu tre sa mai votam. Halal familie!!!!!
Autor: razesul
Urmatoarea manevra va fi NICOLETA candidat la primarie cum v am mai spus in alt articol ptr ca puscariabilul VERGINEL nu are voie sa candideze si totul e facut ca sa castige va dau si reteta
Autor: razesul
Pnl M EMINESCU sta pe vreo 400 de votanti siguri dupa care se iau la puricat toti datornicii la primarie si sunt somati sa plateasca de urgenta ba chiar primaria nu le elibereaza acte de care lumea are nevoie deci SANTAJ .Acei 400 in ziua votarii intra in cabine la vot cu cate alti 3 din cei somati care au obligatia sa dea perdeaua sa arate votul celui de la PNL.ACESTA CONFIRMA VOTUL CELOR DE AFARA si uite asa PNL STIE REZULTATELE INAINTE DE A SE TERMINA NUMARATOAREA !!!!
Autor: geo
Daca astia a lui Gireada pierd controlul asupra primariei cred ca si ciinele din curtea lor face puscarie nu numai ei.Numai perioada cit a fost la putere Turcanu daca se verifica,e jale.Cea mai frumoasa si bogata comuna din judet cine a ajuns sa o conduca,niste analfabeti,au indatorat comuna pe veci ca sa faca ceva,sa le scoata ochii satenilor,si bugetul il jefuiesc ei,tot neamul lui Verginel angajat la primarie,unde dracu traim...........sa va laudati daca faceati si voi cum a facut primarul de la Pestera,Constanta,numai din buget,nu sa va imprumutati ca chiorii si sa va laudati.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă