Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Economic
Fapt divers
Învăţământ
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 89189579
Botoşani: Narcis Dreţcanu, unsul infractorului-deputat lui Gireadă în funcţia de subprefect

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Irinel
Tatal acestui Narcis, printre altele, inca din 2004, este sluga credincioasa a lui Verginel Gireada fiind admnistrator al societatilor si firmelor intreglui clan Gireada. Daca DNA-ul ar ajunge la batranul Dretcanu si l-ar scutura de hainele sale batrane, ar avea de lucru ani de zile pentru a documenta infractiunle savarsite si acoperite ale lui Verginel Gireada. Batranul Dretcanu are si experienta in acest sens, intrucat inainte de 1989 a condus primaria M Eminescu, in calitate de primar si secretar comunal de partid, peste 15 ani. Deci a fost si este un bun \"\"\"consilier\"\"\" al lui Verginel Gireada si clanului sau.
Autor: bubu
Acest individ nu a fost niciodata in PSD. Este un om care a incercat prin oricare mijloc sa avanseze pe scara ierarhica a politicii. Ma intreb, dupa comportamentul lui daca nu are fisa la spitalul 4.
Autor: nordicu\'
Din pacate de mult timp nu mai conteaza competentele profesionale, corectitudinea, onestitatea si alte calitati specifice unui om integru in ascensiunea sa in actuala societate. Toate sunt regizate din umbra cu multa dibacie si cu acceptul tacit si ,,nevinovat\" al celor pusi sa vegheze la bunul mers al societatii in care traim. Asta-i hiba si semne de indreptare inca nu se prea vad... Macar speranta sa nu moara!
Autor: Zaphraf
Se dorește din interiorul pnl pierderea alegerilor vezi alianța vrginel Doinita etc etc păcat de Flutur ca va fi o victimă a unor nemernici
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă