Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Evenimente
Infracţiuni
Anunţuri
Editorial
Învăţământ
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 93842431
Botoşani: Florin Ţurcanu dus la DNA Suceava să ia loc. Nu se ştie pentru câţi ani

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Gina Paun
Domnule Rotundu, dar mai este o senatoare de pe la noi careia i-a rasarit o vila in comuna Stauceni, culmea, tot in curtea socrului.Socrul, om vrednic de la tara cu cateva sute de lei pensie, senatoarea castiga si ea conform declaratiei de avere sapte opt sute de lei pe luna inainte de mandat iar sotul senatoarei sofer de meserie castiga minimum pe economie.Mareata vila a fost prezentata la Tele M.
Autor: cetatean
Doamne ajuta !Sa se controleze cum s-au facut numirile sefilor institutiilor din judet,directori de licee,spitale,directie sanitara umana sau veterinara ,ce abuzuri s-au facut la concursuri toti stiau cat au de platit si faceau ce vor muschii lor!Controlati fondurile europene gestionate de CJ !(reabilitare spitale,biserici,monumente)
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă