Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Editorial
Sport
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.7834 lei
1 USD = 4.4307 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 73876591
Botoşani: Gaşca din Poliţie protejată de comisarul şef Mihai Bunduc

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Nedumerit
Dar Sindicatul ce face? Când vine vorna de salarii ies cu toţii în stradă dar când vine vroba de corupţie nu-i mai găseşti de mici ce se fac.

Autor: amendatul
Nici Cucoreanu si nici Bunduc nu reprezinta cinstea si onoara asacum ar trebui de fapt sa fie.Si atunci ca si acum infractorii au fost protejati ata lanivel comunal cat si judetean. Vedeti comertulilicit din toate localitatile judetului cu tigari de contrabanda ,neemiterea bonurilor fiscale,impanzirea barurilor din judet cu pacanele (unii primari aveau pacaneleinchirite=personale),politia nu a vazut si nu a auzit,ba mai mult politaii cumparu si cumpara fara frica tigari de contrabanda,treaba merge bine,asa ca despre ce autoritate vorbim,sigur nu despre cea care protejeaza legea ci despre cea care protejeaza infractorii.

Autor: Un botoșănean
Nu vreau sa fiu cârcotaș dar se vede ca aceste afirmații sunt interpretate si plasate in presa de Cucoreanu ca razbunare , ca nu si-a mai continuat potlogariile fiind luat în vizor de DNA.
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă