Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Infracţiuni
Anunţuri
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Comentarii
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 90743486
Botoşani: Noi ticăloşii politice menite să ne manipuleze votul

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: ursul
Sa ne spuna directorul Rusa cum l-a putut reangaja pe padurarul Badragan din Dersca cel care a belit padurile cetatenilor din Dersca a avut si dosar pentru furt de lemne rog pe domnul Rotundu sa faca o ancheta pe aceasta tema mai ales ca jurnal de Botosania scris la greu de hotiile lui Badragan cu ani in urma.Badragan e la psd ceia ce ma face sa cred ca are ca hotiile lui au fost acaperite da Rusu si Haidautu.
Autor: Emil
Doi mosulici care sunt abonatii PSD-ului la functiile de director, ei o au mai mult cu propaganda decat cu activitatea institutiilor pe care o conduc. Dar lasatii in pace erau bolnavi cand Ponta nu a iesit presedinte.
Autor: AJOFM
Acest Dimitriu trebuia să fiue de mult timp după gratii. A fost cercetat în mai multe dosare dar un procuror corupt l-a acoperit. Dl. Rotundu scăpaţi-ne de acest activist PSD ca instituţia să poată funcţiona la normal.
Autor: Lili
Un curvar care toată viaţa s-a ţinut de fuste iar acum stă beat muci pe scaun şi dă ordine să facem ilegalităţi cu dosarele de ajutor social. Poate măcar acum îl va lega cineva.
Autor: Proprietar
Rusu este duşmanul pădurilor particulare. Multe necazuri ne-a făcut şi în zona Darabani.
Autor: Liberal
Vine rândul lui Şoptică şi Gireadă. Baciul Ţurcanu le va fi naşul. Iar bpe federovici o va umfla în curând DNA-ul cu tot cu vila de la Stăuceni carer va fi confiscată. Pocăitul Bârsan este periculos şi ca să scape va turna tot la DNA.
Autor: Rica
Abonatul functiei de director la AJOFM Botosani nu poate fi decat Dimitriu, el are PILA cea mai mare in PSD. Echipa buna face cu Macaleti in privinta femeilor.
Autor: mene mene
aveţi o problemă cu adventiştii de ziua a 7-a ?
Autor: vivi
cu alde din astia, pierde PSD , electoratul, acestia neintelegand ca nu se mai poate sa cocoti pe functii NUMAI incompetenti, imorali si expirati la toate capitolele, care daca nu ar fi in politica, nu i-ar angaja nici drakul, oare ciumatii astia nu se uita in oglinda_ sa se intrebe CE REZULTATE AU IN VIATA PE CARE AU DUS-O?, ce au facut ei pt oameni, pana in prezent?, CARE ESTE VALOAREA LOR REALA ?
Autor: Anonim
In aturajul PSD, Dimitriu este alintat si cunoscut ca fiind DIMI. Are fonctie, bani, succes la femei si mare scula in PSD.
Autor: A
Domnule Lberal, nu cred ca l-ai cunoscut vreodata pe d-ul Birsan, asa se explica comentariul lipsit total de adevar. Cat despre informatiile pe care le furnizati, d-le ROTUNDU, Marcel Birsan este penticostal, nicidecum adventist de ziua a 7-a. in rest....post usor!
Autor: gigel
E un mare semn de intrebare cum a putut fi reincadrat ca padurar Badragan,oricum nu mai e ce a fost ,ce chefuri si ce viata ducea pe vremuri la Flaretica numai ,,pripoane\'\' servea ,a furat impreuna cu Barboi Gica padurea la derscani de poti sa intorci tirul ,cred ca si acum candideaza ca consilier din partea psd sper ca derscanii sa vada bine de data aceasta ce voteaza daca sunt orbi isi merita soarta,
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă