Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Infracţiuni
Anunţuri
Economic
Fapt divers
In vino veritas
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Reportaje
Comentarii
Religie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8697 lei
1 USD = 3.9827 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 87404771
Botoşani: Preşedintele CAS cere medicilor de familie să prescrie mai puţine analize

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Anonim
Lupascu este doctor docent in medicina, de asta PSD la propulsat director. Diplome de la Spiru Haret ca si Budai Marius, Lozneanu Daniela si ei directori PSD.
Autor: emil
poate aduceți in atenție și un alt caz de numire ilegală a unui director de instituție de data asta din subordinea cj, despre care s-a mai scris făra ca cineva să aibă curiozitatea de a vedea dosarul.Aurel Melniciuc a fost pus director la Muzeul Județean la fel ca Lupașcu, fără să îndeplinească condiția de vechime în functii de conducere. Sau dacă l-a pus Țurcanu o fi bine așa?
Autor: Hrib
Domnule Rotundu,ar fi bine sa nu dezinformati publicul dv. cu asa ineptii.Costel lupascu este baiat de profesori,inteligent,cu .tinuta morala de invidiat Asta cu brancardierul este o mare minciuna,nu-i frumos ,sintem in postul mare!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Botoşani şi Dorohoi

Blogul lui Rotundu
Arhivă