Jurnalul botosanenilor Publicatiile Jurnalul Online Jurnalul Dimineata Botosanilor

   

Politică
Economic
Administraţie
Ştiri agenţii
Horoscop
Umor
Gastronomie
Evenimente
Lumea lu' Rotundu
Presa'n gura lu' Rotundu

1 EURO = 4.8286 lei
1 USD = 4.4674 lei


Număr accesări
Astăzi: De la 07 Ianuarie 2003
1 80807045
Botoşani: Uimitoarele matrapazlâcuri ale baronului PSD de Văculeşti

Important!
Atragem atenţia tuturor cititorilor că în cazul în care comentariile nu se vor rezuma strict la tema articolului vizat şi nu vor fi exprimate în termeni decenţi şi civilizaţi, nu vor fi publicate. Comentariile sunt făcute publice după verificarea lor de către administrator.Autor: Completare
Dl. Rotundu, Şcolaru are doi palmaşi consilieri locali: Cătălin Ionică şi Vasilică Prisedcaru. Oare nu cumva ăştia doii sunt incompatibili cu calitatea de consilier local?
Autor: Sauceniţa
Mai nou primarul a mîzgîlit cu asfalt drumul din SDauceniţa la şoseaua spre Dorohoi dar fără rigole laterale. O bătaie de joc. Gardul la cimitir a fost făcut pe banii lui Mirel Vlas de la Tehnic Asist şi decontat lui Şcolaru.
Autor: Cetăţean
Gânga a plătit către Tehnic Asist lucrarea de la uliţa Văculeşti dar pe jumătate de km nu s-au mai pus rigolele. Să nu uite cei din Văculeşti că primarul pe banii lor şi-a asfaltat strada ce duce la vila sa.
Autor: DIN PRIMARIE
A spalat primarul GINGA la bani in 4 ani cit nu au putut spala ceilalti 2 dinaintea lui in 24 de ani. sa furat ca in codru de peste tot. miliarde intregi au plecat in buzunarul primarului al secretarului psd sergiu huian a sotiei acestuia care e cu rolul si invirte paminturile comunei dupa bunul plac a secretarului primariei ,a viceluiprimar si administratorului adus de primar. aceasta gasca suge singele comunei de 4 ani fara nici o frica rusine sau retinere.
Autor: Sec
Sunteți disperati. Iar disperarea va obliga sa mințiți. Iar minciuna va da de gol prostia. Rusine!
Adaugarea de comepntarii in aceasta sectiune a fost dezactivata. Puteti adauga acum comentarii doar daca sunteti logat pe Facebook.
Jurnalul de Dimineaţă

Blogul lui Rotundu
Arhivă